(1 db-os) Lituo antigén teszt

Raktárkészlet: VAN
(1 db-os) Lituo antigén teszt
(1 db-os) Lituo antigén teszt
(1 db-os) Lituo antigén teszt
(1 db-os) Lituo antigén teszt

COVID-19 Antigen Detection Kit (Colloidal Gold)

Antigén kimutatáson alapuló gyorsteszt

Termék megnevezése

COVID-19 Antigen Detection Kit (Colloidal Gold)

 

Rendeltetésszerű használat

A teszt a SARS-Cov-2 vírus antigén jelenlétét képes kimutatni oropharingealis (szájgarat) vagy nasopharingealis (orrgarat) nyálka mintából.

 

  1. Ez a teszt csak nasophariengealis és oropharingealis kenetek tesztelésére alkalmas.
  2. A teszt megbízhatósága függ a minta levételétől és tárolásától. Nem megfelelő mintavételi eljárás, nem megfelelő tárolás, fagyasztás, fagyasztás-felolvasztás ciklusok mind a teszt értékelhetetlenségét okozhatják.
  3. Különböző gyógyszerek jelenléte a mintában (nagymennyiségű vény nélküli és vényköteles gyógyszerek jelenléte, pl.: orrspray) zavarhatják a teszt értelmezését. Gyanús teszteredmény esetén teszteljen újra!
  4. Mivel ez a teszt csak minőségi eredményt képes adni, érzékenysége általánosan kisebb, mint a nukleinsavak kimutatásán alapuló teszteké. Ezért kiemelkedően fontos a kapott eredményt más tesztek eredményével összevetve értelmezni. Ajánlott a koronavírus fertőzésre gyanús, de ezen teszttel negatív eredményt produkáló személyeket nukleinsav kimutatáson alapuló teszttel is vizsgálni.
  5. A termék egészségügyi dolgozók számára készült, a teszt elvégzéséhez és kiértékeléséhez egészségügyi személyzet javasolt. Mindenképpen javasoljuk, hogy a teszt kiértékelését a lehetséges keresztreakciók miatt orvosi konzultáció kísérje!

 

Egyesével megvásárolható.

 

 

3 045 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
LAT_DB1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!