E-Sport Vitamin - Stay on Focus kapszula 30 db - ESSOF

Novinky
Sklad: Skladom
E-Sport Vitamin - Stay on Focus kapszula 30 db - ESSOF
E-Sport Vitamin - Stay on Focus kapszula 30 db - ESSOF
E-Sport Vitamin - Stay on Focus kapszula 30 db - ESSOF
E-Sport Vitamin - Stay on Focus kapszula 30 db - ESSOF

Sokszor gyorsan lenne szükség arra, hogy fokozzuk szellemi teljesítményünk, koncentrációnk. Játékosoknál, egy komolyabb verseny közben, fontos, hogy segítsünk megőrizni higgadtságuk, miközben koncentrációjuknak csúcson kell maradnia. Termékünk segít, hogy az izgalom okozta emelkedett pulzusszámot, izzadást, a hosszú játék miatti izomgörcsöket kordában tartsuk, miközben a figyelmünket fokozva érjünk el jobb eredményeket. A Stay on Focus speciális összetétele, kifejezetten erre a célra lett kialakítva.

A Stay on Focus E-Sport vitamin főbb összetevői:

AAKG: Az arginin egyik legfőbb feladata a nitrogén-oxid előállításának fokozása. A nitrogén-oxidnak ugyanis többek között értágulat-növelő hatása van, így javítja a vérkeringést, ezzel együtt pedig az oxigén, a tápanyag szállítását is a sejtekhez.

Tirozin: Számos neurotranszmitter elővegyülete, illetve építőeleme. Ezek a neurotranszmitterek különösen az éberséghez, figyelemhez és koncentrációhoz kapcsolódó agyi funkciókhoz szükségesek. Azokon túl, hogy növeli az adrenalin, a noradrenalin és a dopamin szintet, a tirozin rengeteg testünkben lezajló folyamatra és funkcióra van hatással. Amikor közvetlenül kiegészítő formájában fogyasztjuk, rendkívül gyorsan képes belépni a központi idegrendszerbe.

Ginko Biloba: A ginko biloba az egyik legrégebbi időkből fennmaradt gyógynövényünk, mégis kevesen ismerik a jótékony hatásait. A páfrányfenyő hatóanyagai közé tartoznak a flavonoidok, amelyek hozzájárulnak a keringési rendszer normális működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyagokkal történő ellátásához. Ezek a hatásai javítják az agyi véráramlást és az idegsejtek működését, így a ginkgo biloba fokozza a szellemi teljesítőképességet, koncentráló- és tanulókészséget, valamint javítja a memóriát is.

Ezen összetevők mellett, termékünkben a megfelelő hatás eléréséhez, segítséget nyújt még a taurin, magnézium, koffein, B-vitamin komplex, citrus bioflavonoid, C-vitamin és az E-vitamin. Hatóanyagaink egymás hatásait erősítve mérhető változást eredményeznek a teljesítményben.

30,35
Bonusové body: 0,3 €
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Údajov
Hodnotenia
Údajov
Sklad
Skladom
EAN číslo
ESSOF-30
Stav
Novinky    
Hodnotenia
Neexistuje žiadny názor