Sensitive Nutrition PCOS vitamin kapszula 60 db - SNPCOS

Novinky
Sklad: Skladom
Sensitive Nutrition PCOS vitamin kapszula 60 db - SNPCOS

A PCOS elnevezés egy valójában összetett betegségnek mindössze egyetlen tünetére, a petefészek elváltozására utal, de fontos tudni, hogy emellett számos egyéb panasz jelentkezhet, mint például a rendszertelen vagy hiányzó peteérés és menstruáció, meddőség, ciszták a petefészekben, aknés, pattanásos bőr, emelkedett inzulinszint a vérben, inzulinrezisztencia vagy lappangó diabétesz, megnövekedett szőrzet az arcon és a testen, hajhullás, esetleg férfias jellegű kopaszodás, súlyproblémák és elhízás.

Alapvetően egy hormonális betegségről van szó, amelyre jellemző a férfi nemi hormon, vagyis az androgének túlsúlya. A PCOS kialakulásában döntő szerepet játszanak az örökletes tényezők, de környezeti faktorok által is jelentős mértékben súlyosbított betegség, aminek kialakulása általában már a pubertás előtt megindul. A tünetek a legtöbbször hosszú időn át, folyamatosan alakulnak ki. Egyéntől függően előfordulhat az is, hogy nem az összes, csak egy-két tünet jelentkezik.

Fontos megjegyezni, hogy az elhízás nem csak a PCOS következménye, de egyben kiváltó oka is lehet.

A Sensitive Nutrition PCOS vitamin egy 8 összetevős komplex, magas hatóanyagtartalommal rendelkezik (inozitol, acetil cisztein, folsav, króm stb.), melyek fogyasztása segítséget nyújthat a PCO tüneteinek enyhítésében.

24,75
Bonusové body: 0,25 €
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Údajov
Hodnotenia
Údajov
Sklad
Skladom
EAN číslo
SNPCOS-60
Stav
Novinky    
Hodnotenia
Neexistuje žiadny názor