Sensitive Nutrition Pajzs vitamin kapszula 60 db - SNPK

Novinky
Sklad: Skladom
Sensitive Nutrition Pajzs vitamin kapszula 60 db - SNPK

A statisztikák alapján, a pajzsmirigy betegségei napjainkra népbetegségnek számítanak, a teljes lakosságban nézve az alulműködés 4,4%-ban, a túlzott működése 1,4%-ban fordul elő. Sok esetben nem kerül időben diagnosztizálásra a probléma, mert a tünetei sokszor enyhék, nehezen felismerhetőek. Gyakori a pajzsmirigy betegség családon belüli öröklés által. Az alábbi tünetek utalhatnak problémára a pajzsmirigy működéssel kapcsolatban:

Súly-változások, bélpanaszok, magas koleszterinszint, haj és bőrproblémák, izom- és ízületi fájdalmak, fáradtság vagy álmatlanság, hangulati ingadozások, koncentrációs zavar, menstruációs és termékenységi problémák

A szervezetünk bizonyos vitaminok (inozitol, szelén, cink), ásványi és nyomelemek hiányára reagál így. Ezek lehetnek egy-egy elem csökkent mennyiségei is testünkben, de akár több vitamin hiányának összetett tünetei is.

A Sensitive Nutrition Pajzs Vitamin termék 17 összetevőjének köszönhetően jódmentesen támogatást nyújthat a pajzsmirigy alul vagy túlműködéssel küzdőknek. Hatóanyagai között megtalálható az inozitol, réz, szelén, cink, B-vitamin komplex stb. 1 doboz tartalma, 60 kapszula, mely 1 havi vitamin adagot tartalmaz.

19,23
Bonusové body: 0,19 €
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Údajov
Hodnotenia
Údajov
Sklad
Skladom
EAN číslo
SNPK-60
Stav
Novinky    
Hodnotenia
Neexistuje žiadny názor