KC Vírus maszk VBF 99.9 többször használható, türkiz - KCM-G-S

-46%
Raktárkészlet: VAN
KC Vírus maszk VBF 99.9 többször használható, türkiz - KCM-G-S
KC Vírus maszk VBF 99.9 többször használható, türkiz - KCM-G-S
KC Vírus maszk VBF 99.9 többször használható, türkiz - KCM-G-S
KC Vírus maszk VBF 99.9 többször használható, türkiz - KCM-G-S

A KC Mask VBF 99.9 egy többször használható védőfelszerelés (félálarc) amely egy speciális, magas hatékonyságú baktérium- és vírusfilter segítségével véd a levegőben lebegő ultrafinom részecskék és azon megtapadó baktériumok és vírusok, mint például a SARS-CoV-2 ( Covid–19) belégzése ellen.

A cserélhető szűrők a Nelson laboratóriumi tesztek alapján – 99,98%-os vírus elleni és 99,99 %-os baktérium elleni szűrési hatékonyságot értek el 24 órán keresztül, a 0,027μm méretű phi-X174 bakteriofág vírussal és az 1,0μm méretű staphylococcus aureus baktériummal tesztelve.

Ez a légzésvédelmi félálarc bőrbarát, orvosi minőségű, rugalmas, szilikon puhaságú anyagból készül, hogy megfelelő és kényelmes, de hatékony viseletet biztosítson.
Az állítható 4 darab pánt segítségével a maszk könnyen fejmérethez igazítható, ezáltal hosszú és kényelmes használatot biztosít.
A KC Mask félálarc, kilégzőszelepet nem tartalmaz, hogy a felhasználó környezetében tartózkodókat is megvédje az esetleges fertőzéstől.

A KC Mask jelenleg S és L méretben kapható, minden fejmérethez, arcformához igazítható és 4 különböző színben elérhető. A színek a gyártás során az alapanyagokhoz hozzáadatott bőrbarát színezőanyaggal készülnek.
A félálarc orrnyereg kialakítása stabilan tartja a szemüveget és biztosítja a párásodásmentességet. A maszkot fertőtlenítés után újra lehet használni. Fertőtlenítéshez utasításokat az IFU-ban (használati útmutató) talál. A maszk cserélhető szűrőkkel rendelkezik, amit a gyártó biztosít. Más szűrővel tilos használni. A maszk arcon való maximális használati ideje: 24 óra. A szűrőket maximálisan 24 óra használat után cserélni kell.

Ez a légzésvédelmi félálarc baktériumok és vírusok elleni (COVID-19) védelemre készült. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásai szerint erre a speciális felhasználásra a szűrő félálarc által megadott névleges védelmi tényezője megegyező az EN 149: 2001 + A1: 2009 szabványban meghatározott FFP2 névleges védelmi tényezőjével. Ez a légzésvédelmi félálarc nem általános használatra szolgáló félálarc és kizárólag COVID-19 vagy más vírusos vagy bakteriális fertőzések elleni védelemre használható.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

18 288 Ft
Akció: 9 900 Ft
Kezdete: 2021.08.12   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 99 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Méret
S
Típus
Szelepes
Nem
Unisex
Változat
Fejpántos
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
KCM-G-S
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!